Retur og Bytte

Laster...

På denne siden kan du lese om hvordan du enkelt kan returnere varen du ikke ønsker å beholde, og enten bytte den mot en annen eller få pengene tilbake. Uansett hva du kjøper, har du alltid 365 dagers retur og bytterett når du handler hos Efira. Derfor er det ikke noe problem å kjøpe en gave i god tid eller ta deg tid til å bestemme deg for om du vil beholde kjøpet.

Uansett om du vil returnere eller bytte ut varen, kan det være lurt å fylle ut enten et retur- eller bytteskjema her.

I forbindelse med kjøpet har vi sendt deg en returetikett som du bruker for å returnere varen din - både i bytte og i retur. Dersom du ikke har mottatt den, kan du kontakte oss her, slik at vi kan sende deg en ny. Dersom du vil ha pengene tilbake, vil vi trekke 50 kroner når du bruker vår returetikett når vi refunderer bestillingen. Husk å fjerne alle gamle strekkoder dersom du resirkulerer fraktboksen/konvolutten vår. Dersom du selv står ansvarlig for returfrakten, koster det ingenting å returnere. Dersom du vil bytte, er det gratis å bruke returetiketten. Dersom du selv vil stå for frakten til oss, må returen sendes til:

Reverie ApS
Generatorvej 8F 1 TH
2860 Søborg
Danmark

Både ved retur og ved bytte, må du fylle ut returskjemaet som du finner på baksiden av følgeseddelen og deretter må du feste skjemaet på forsendelsen sammen med varen og med alt originalt tilbehør. Dersom du har mistet returskjemaet, kan du legge ved en seddel som inneholder følgende:

  • Ordrenummer
  • Navn
  • E-Mail
  • Om du vil bytte eller returnere

Merk at varen må være i samme tilstand som da du mottok varen - ubrukt. Dette gjelder også for alt originalt tilbehør som f.eks esken, dokumentene, ektheten- samt garantibeviset. Unnlatelse av dette kan føre til nedsettelse av produktets verdi, noe som betyr at du ikke vil få refundert hele beløpet. Husk derfor å pakke varen inn godt, da du er ansvarlig for varen helt til vi har bekreftet at vi har mottatt den - selv om du bruker returetiketten vår.

Når vi mottar returen, vil vi forsøke å behandle saken så snart som mulig! Dersom all nødvendig informasjon ikke er vedlagt eller utfylt (se over), vil det medføre forsinkelser. Imidlertid vil det vanligvis ta minst noen få virkedager fra vi mottar returen din til den blir behandlet. Når din retur har blitt behandlet og godkjent, vi vil tilbakebetale pengene på betalingsmåten som ble brukt dersom det er pengene tilbake du har bedt om. Vær oppmerksom på at vi ikke kan tilbakebetale på noen annen måte av sikkerhetsmessige årsaker. Hvis du har valgt å bytte, vil du motta en lenke på mail der du kan kjøpe den nye varen til en rabatt som trekkes fra den opprinnelige bestillingen.

Skulle du ha spørsmål angående utveksling eller retur, er du alltid velkommen til å kontakte oss her på telefonen eller på mail.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Persondata

Hvordan vil du se produktene våre?

Produktet ble lagt i handlekurven