Laster...

Om os

Efira åpnet offisielt dørene i 2019. Det første målet har vært å gi våre kunder muligheten til å kjøpe smykker av høy kvalitet til attraktive priser og samtidig tilby en handleopplevelse på Internett som er god og med fokus på trygghet. For dette har vi en filosofi om at vi skal gjøre det på en litt annen og mer brukervennlig måte enn andre smykke-butikker. Tanken med Efira var, at vi ville inspirere mer enn bare å være en katalog. Vi vil at du skal kunne utforske med oss. Vi har derfor utviklet vår inspirasjonsvisning, hvor du vil se forskjellige looks og inspirasjonsbilder istedenfor det klassiske produktbildet. Hvis dette ikke er noe for deg, så har vi selvfølgelig også den klassiske visningen som du kan velge. I tråd med vårt ønske om å bringe noe nytt til markedet, er også formålet med Efira å vise noen andre merker som ikke dominerer det norske og danske markedet. Vi ønsker å vise frem en blanding av kommersielle og nye merker, slik at du alltid finner noe nytt når du går inn på Efira.

Hvem er Efira?

Selskapet bak Efira er Reverie Norge (org.nr 914178630), som er det den norske filialen til det danske hovedselskapet Reverie ApS (CVR: 33260954). Vi har norske ansatte og kontor like utenfor Oslo, men vårt hovedlager ligger i Søborg utenfor København. Alle priser er inkludert norsk moms, og det kommer ingen toll eller ekstra utgifter når du bestiller fra oss. Den prisen du ser i butikken vår, er også den totale prisen du betaler. Vi er dermed underlagt norsk lovgivning og dermed også forpliktelsene i kjøpsloven, hvor du som forbruker er sikret maksimalt. Reverie ApS driver nettbutikker i Norge, Danmark, Sverige og i hele Europa - alt fra våre kontor og lager Norge/Danmark. Vi startet med å selge klokker på nettet i 2011 på UrKompagniet.dk og Klokkegiganten.no, også har vi nå gått videre til å selge smykker. Da vi ønsker å skape en ny opplevelse for deg som som elsker smykker.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Persondata

Hvordan vil du se produktene våre?

Produktet ble lagt i handlekurven