Laster...

Om os

Efira åpnet offisielt dørene i 2019. Det første målet har vært å gi danskene muligheten til å kjøpe smykker av høy kvalitet til attraktive priser og samtidig tilby en handleopplevelse på Internett som er grei og med et høyt sikkerhetsnivå for kunden. For dette har vi en filosofi om at vi skal gjøre det på en annen og mer brukervennlig måte enn tilfellet har vært så langt. Tanken med Efira var, at vi ville inspirere mer enn bare å være en katalog. Vi vil at du skal kunne utforske med oss. Vi har derfor utviklet vår inspirasjonsvisning, hvor du vil se looks og inspirasjonsbilder istedenfor det klassiske produktbildet. Hvis dette ikke er noe for deg, så har vi selvfølgelig den klassiske visningen som du kan velge istedenfor. I tråd med vårt ønske om å bringe noe nytt til markedet, er også formålet med Efira å vise noen andre merker som ikke dominerer det danske markedet. Vi ønsker å vise frem en blanding av kommersielle og nye merker, slik at du alltid finner noe nytt når du går inn på Efira.

Hvem er Efira?

Teamet bak Efira består av det danske selskapet Reverie ApS (CVR: 33260954). Selskapet er CVR registrert i Danmark. Vi er dermed underlagt dansk lovgivning og dermed også forpliktelsene i kjøpsloven, hvor du som forbruker er sikret maksimalt. Andre nettbutikker som selger smykker til dansker, er IKKE alltid danske selskaper, og de kan skape problemer ved forhold som returrett og reklamasjoner. Vi anbefaler at du sjekker om butikken du kjøper varer fra er registrert i Danmark. Reverie ApS er et selskap som driver nettbutikker i Danmark og i hele Europa - alt fra vårt hovedkvarter og lager i Søborg. Vi startet med å selge klokker på nettet i 2011 på UrKompagniet.dk, men har nå også gått videre til å selge smykker, der vi ønsker å skape en ny opplevelse for deg som kunde.

I forbindelse med nettbutikkene våre har vi også en fysisk butikk. Dessverre har vi for øyeblikket ikke et utvalg av smykker i butikken, men du er velkommen til å komme og returnere kjøpet ditt der. Vi tilbyr også å levere den til butikken slik at du kan hente den der - helt gratis selvfølgelig. Skulle du trenge å reklamere, er du også velkommen til å kontakte butikken!

Du kan finne oss på Søborg Hovedgade 121 i Søborg, hvor det har vært urmakeri siden 1955. 

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Persondata

Hvordan vil du se produktene våre?

Produktet ble lagt i handlekurven