Reklamation

Laster...

Kjøpslovens mangelsregler gjelder for varekjøp.
Når du handler hos oss som forbruker, har du klagerett i 24 måneder.
Hvis reklamasjonen din er berettiget, betyr det at du enten kan få gjenstanden reparert, byttet, få pengene tilbake eller få rabatt i pris, avhengig av den spesifikke situasjonen.

Du må reklamere innen "rimelig tid" etter at du oppdaget feilen. Hvis du reklamerer innen to måneder etter at feilen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Hvis reklamasjonen er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fraktkostnader. Varen skal alltid returneres i en beskyttet emballasje, og husk å spare kvitteringen for frakten slik at vi kan refundere fraktkostnadene dine. Vi foretrekker imidlertid at du bruker returetiketten vår da vi ikke vil kunne tilbakebetale mer enn 50 kroner som du kan bruke returetiketten vår for. Som med retur, er du imidlertid fortsatt ansvarlig for varen til vi har bekreftet mottakelsen.

Vi oppfordrer deg til å fylle ut reklamasjonsskjema online før klokken sendes til oss. Her kan du også kontakte oss dersom du er i tvil eller har spørsmål angående reklamasjonen. Noen ting kan vi løse uten at du trenger å sende varen til oss.
Når du returnerer varen, vennligst legg inn en detaljert beskrivelse av problemet sammen med ordrenummeret ditt.

Hvis skaden ikke er en gyldig reklamasjon eller dekkes av garantien, vil du få et reparasjonstilbud om mulig. Du har da 14 dager til å akseptere eller avvise tilbudet. Hvis tilbudet blir avvist, vil vi kreve at du dekker alle mulige portokostnader samt ekspedisjonsgebyr vi har pådratt oss før klokken returneres til deg (dog minimum 400 kr).

Vi mottar ikke pakker uten distribusjon eller pakker sendt med posten per. COD.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Persondata

Hvordan vil du se produktene våre?

Produktet ble lagt i handlekurven