Laster...

Efira Pearl - Perle sølv øredobb

Lagerstatus: i restordre
SKU
382-3518-white
Sendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl. 15

Dette spennende smykket er en del av Efiras helt egne smykkekolleksjon. Kvalitet, elegant design og spennende detaljer er tre nøkkelelementer i ethvert smykke fra Efira, nøkkelelementer som gjør dem ideelle til hverdagen så vel som til spesielle anledninger. I tillegg, med en base på 925 sterling sølv, kan alle Efira-smykker betraktes som allergivennlige. 

Efira Pearl er Efiras helt egne kolleksjon med perler i fokus. I kolleksjonen finner du derfor spennende stiler med feminine uttrykk, og selvfølgelig med en eller flere ekte ferskvannsperler som fokuspunkt for smykkene. Efira Pearl sølvsmykker er laget av 925 sterling sølv.

 

Som forhandler av våre egne kolleksjoner kan Efira.no selvsagt garantere ektheten til smykkene, slik at du får en god og trygg shoppingopplevelse.

kr 227,00
365 Dagers Åpent Kjøp
Gratis Bytte
Norsk butikk
Gratis Frakt ved 500 kr
Produktomtaler
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Efira Pearl
Mer informasjon
Merke Efira
Delivery time Sendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl. 15
Type Øredobb
Farge Sølv
Materiale Sølv
Overflatebehandling Høypolert / Skinnende / Blank
Stein Perle
Størrelse One-Size
Noen andre produkter du kanskje liker?

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Persondata

Hvordan vil du se produktene våre?

Produktet ble lagt i handlekurven